Wat wij bieden


WAT WIJ BIEDEN


Vervanging

We begrijpen dat je als ondernemer met liefde en passie voor je onderneming werkt. Maar wij vonden het ook heel fijn om af en toe even afstand te kunnen nemen van ons Thomashuis, waardoor we in staat waren onze ‘accu’ op te laden om daarna met frisse energie ons ondernemerschap weer op te pakken. Wij bieden ons aan, om tijdens uw afwezigheid waar te nemen. Dit kan voor een weekend of vakantie zijn, maar ook voor een langere periode kunnen we wellicht iets voor u betekenen. Eén van ons beide of samen, in overleg is veel mogelijk, kunnen dan de vervanging doen. Dus neem gerust contact op hierover. 


Interim management

Soms doet er zich een situatie voor die vraagt om een snelle inzet. Wij als V.I.A.C. Brigade hebben de mogelijkheid een veilig en stabiel klimaat voor bewoners, familieleden en medewerkers te creëren in crisis situaties, waarbij ondernemers uitvallen. Eén van ons kan op korte termijn, mogelijk binnen 24 uur, ter plaatse zijn om de bedrijfsactiviteiten tijdelijk over te nemen waarbij voortgang van de onderneming niet in het geding komt.


Audits

Interne audits zijn een essentieel onderdeel van uw kwaliteitsmanagementsysteem.  Het is een belangrijk middel om het managementsysteem en de prestaties van uw bedrijf te verbeteren. Daarmee  probeert u het percentage aan klachten te minimaliseren, rework tot een minimum te beperken en een optimaal werkklimaat voor uw werknemers te realiseren. Wij zijn opgeleid en gespecialiseerd in het afnemen van interne audits volgens de  eisen van de norm ISO 9001:2015.


Individuele coaching

‘Ondernemen in de zorg is meer dan alleen zorg’


Als ondernemer van kleinschalige woonvormen heb je naast de zorg facetten ook met ondernemen te maken. Een bedrijf runnen is investeren: financieel, maar zeker ook fysiek en emotioneel. Kortom het kost je veel tijd en energie.

 

Vaak gaat het goed en vind je na enige tijd de juiste modus om privé en werk op een positieve wijze met elkaar te integreren. Maar het kan ook gebeuren dat het anders loopt, anders dan je (in je ondernemersplan) had verwacht. Je gaat twijfelen; ben ik goed bezig of moet het roer om?

 

In dat geval kan ik je helpen met individuele coaching. We gaan dan samen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw situatie. Hier laten we verschillende perspectieven op los. Mogelijk ben je al goed bezig en is het ‘helikopterperspectief’ voldoende om weer verder te kunnen, maar het kan ook zijn dat je wil bijsturen. Ik kan je hierbij helpen,

 

Interesse?

Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we samen bepalen op welke manier je weer in je eigen kracht kan komen.


Teamcoaching

Samenwerken, empathie, compassie c.q. gelijkwaardigheid, wederzijdse dienstbaarheid, open en directe communicatie. Een voor een belangrijke elementen voor teamwerk.


Veranderen is ontwikkelen, maar veranderen kan ook weerstand opleveren. In mijn functie als manager en ondernemer heb ik hier verschillende voorbeelden van gezien en zelf ervaren.


Veranderingen in de samenwerking van je team kan op verschillende manieren plaatsvinden, denk hierbij aan de wisseling van medewerkers en/ of bewoners. Een andere grote impact bij kleinschalige woonvormen is de wisseling van ondernemers. Geolied lopende teams kunnen zomaar uit elkaar vallen.


Het vastlopen/ uit elkaar vallen van een team is niet altijd te voorkomen, maar ik kan je doormiddel van team coaching wel ondersteuning bieden bij de veranderingen. Mogelijk kun je dan voorkomen dat het team vastloopt, mocht dit niet haalbaar blijken te zijn voor jou en je team dan kan ik je ondersteunen en het team begeleiden/ geleiden naar de overgang van een nieuw team.


Interesse?

Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we samen bepalen op welke manier we het team weer op een positieve wijze kunnen laten functioneren.


Als coach ben ik aangesloten bij beroepsvereniging St!R.


Reviews:

4 juni 2019

Na een stressvolle periode ben ik terecht gekomen bij coach Leon.

Het traject was gericht op meer zelfinzicht en het verminderen van mijn onzekerheden en stress.

Leon heeft me door te luisteren en met praktische oefeningen ernorm geholpen.

De sessies hebben me veel opgeleverd en inzicht gegeven in situaties en handelingen die ik soms niet kon overzien.

Regelmatig denk ik terug aan een van de oefeningen die we gedaan hebben en merk dat ik steeds beter kan schakelen.

Leon is authentiek, geduldig, vakkundig en een heel prettige persoonlijkheid.

Zeker het aanbevelen waard!

Sabine

VIAC Brigade

Telefoon

06 13 35 18 44

06 10 53 21 46